Ekorre i trollskogen

Ekorre - trollskogen

För några år sedan brukade jag se ganska många ekorrar när jag var ute i skogen. Men av någon anledning dyker de inte upp lika regelbundet. Jag har dock inte den blekaste aning om vad det kan bero på. Tidigare i veckan stötte jag i vilket fall på den här lilla ekorren uppe i en gammal bok i trollskogen strax utanför Torna Hällestad.

Ekorren kom springande på marken när den upptäckte mig och snabbt tog skydd uppe i en av de gamla bokträden. Där satt den en stund och studerade mig bakom stammen innan den begav sig längre upp i grenverket.

Som alltid är det ganska mörkt inne i skogen vid den här tiden på året. Därför fick jag gå upp rejält i ISO-värde och det är i sin tur anledningen till att bilden är en smula brusig. Men jag tycker att den blev ganska trevlig ändå.

Du är kanske även intresserad av:
> Ekorre i bokträd
> Ekorren i granen