Ekorre i gran

Ekorre i gran

Oktober månad inleddes med en riktig solig lördag. Jag kunde i vanlig ordning inte hålla mig inomhus. Så idag packade jag ner kamera och teleobjektiv för att prova jaktlyckan på småvilt. Att ge sig ut i skogen i tron att man ska komma hem med massor av bilder på vilda djur är dömt att misslyckas. I de flesta fall blir jaktlyckan nämligen ganska dålig.

Men jag lyckades i vilket fall se några djur. Och några fastnade till och med på bild. Bland annat den här ekorren, som satt där den enligt visan hör hemma, nämligen i en gran. Ekorrar är ofta tacksamma djur att fotografera. I städernas parker kan de vara ganska orädda. Den här var dock ganska skygg. Men när den väl kommit upp en bra bit i granen kände den sig förmodligen tryggare och jag fick gott om tid på mig att trycka av några rutor.

2 tankar kring ”Ekorre i gran

Kommentarer är stängda.