Sommarkväll på Revingehed

Igår begav jag mig åter ut till Krankesjön för att försöka få fler fågelbilder. Än en gång hamnade jag på platsen där aftonfalken håller till just nu. Jag fick en hel del nya bilder på den ovanliga fågeln, men precis som vid tisdagens besök lyckades jag aldrig komma tillräckligt nära för att vara helt nöjd.

Men timmarna gick ändå fort. Det var en härlig sommarkväll och det fanns gott om fotografer och fågelintresserade där som jag småpratade med. Det är alltid roligt att diskutera gemensamma intressen och dela erfarenheter.

Strax före solnedgången begav jag mig hemåt. Vid möllan Revinge kvarn stannade jag till och tog den här bilden. Fälten på Revingehed är betagande vackra just nu när alla sommarens ängsblommor står i full blom.

Du är kanske även intresserad av:
Solnedgång i bokskogen 
> Stjärnhimmel över Revingehed