Video: Harar och fåglar i midsommartid

Efter nästan ett års ”videomörker” har jag äntligen lagt upp ett nytt klipp på YouTube. Anledningen till att jag inte har lagt upp någon video under så långt tid är att jag tyckte att min gamla dator var för seg. Men nu har jag införskaffat en lite snabbare variant som sköter editeringen tillfredsställande.

I detta videoklipp får ni följa med till Revingehed där jag främst fotograferar harar. Men även glador, sädesärlor och en del mindre insekter fångas i min sökare.

Inte minst var det en riktig härlig sommarkväll. Jag skriver ju ofta en del om miljöerna jag vistas i när jag fotograferar. Men att filma och kommentera platserna genom ett rörligt media ger dem en helt annan rättvisa.

Så håll till godo. Med detta klipp önskar jag alla en riktigt Glad Midsommar!

2 tankar kring ”Video: Harar och fåglar i midsommartid

  1. Jan-Olle Olsson

    Hej! Jag tycker det är intressant att titta på dina filmer, och att du kommenterar och berättar lite gör det än mer intressant. Kul också att det är klipp från marker som jag själv också besöker lite då och då. Ser fram emot nästa film. Hälsningar Jan-Olle

    1. Stefan Inläggsförfattare

      Tusen tack Jan-Olle! Riktigt kul att du gillar filmerna. Kommentarer och ljud är så klart viktigt om man vill skapa någon form av berättelse. Fast det gör så klart skapandet lite klurigare eftersom jag måste hålla koll på både ljud och bild.

Kommentarer är stängda.