Regnbåge över Vombs ängar

Regnbåge Vombs ängar

Jag var ute och fotograferade hela kvällen igår. Körde ut vid halv fem och var inte hemma förrän mörkret började lägga sig över Skåne. Vädermässigt var det en lite speciell kväll. Längre in i Skåne täcktes himlen av mörka moln samtidigt som det var helt klart västerut. Det åskade även en hel del.

Ute vid Vombs ängar möttes jag av denna härliga regnbåge. Jag plockade fram kompaktkameran, tog tre bilder över fältet som jag sedan har sammanfogat som en panoramabild. Som ni säkert ser går det ana ytterligare en regnbåge utanför den mest framträdande. Klicka gärna på bilden för en något större variant.


Du är kanske även intresserad av:

2 tankar kring ”Regnbåge över Vombs ängar

    1. Stefan Inläggsförfattare

      Nej, när jag väl kom fram till regnbågens fot hade guldet blivit sand. 😉

Kommentarer är stängda.