Utflykt till Dalby norreskog

Idag har det varit uppehåll och något bättre väder jämfört med den gångna julhelgen. Vid lunch begav jag mig ut till Dalby norreskog. Planen var i vanlig ordning att fotografera djur. Men bortsett från några småfåglar blev det mest ett gäng miljöbilder som jag tog med kompaktkameran.

Under de senaste veckorna har jag noterat att det är otroligt blött i skog och mark. Dalby norreskog var knappast något undantag. Lyckligtvis hade jag gummistövlar på mig, vilket förmodligen var det rätta skodonet med tanke på förutsättningarna.

Dalby norreskog är inte lika känt och välbesökt som den intilliggande nationalparken Dalby söderskog. Personligen gillar jag nästan Norreskogen bättre. På bilden nedan syns för övrigt Söderskogen på andra sidan fältet.


Du är kanske även intresserad av: