Dalby Söderskog


Det sa bara pang! Sedan var våren här. Ingen kan väl klaga på vädret den gångna påskhelgen. Själv valde jag att avsluta den på ungefär samma sätt som den inleddes, med ett besök ute i naturen. Den här gången handlade emellertid inte om fiske. Nej, istället packade jag ner kameran och begav mig ut till Dalby Söderskog som ligger en knapp mil öster om Lund. Skogen är förmodligen som alla vackrast just vid den här tiden på året. Marken är helt täckt med vit och gulsippor samt en växt som kallas för hålnunneört. Den söta doften från alla blommorna kan jag tyvärr inte beskriva i bild. Inte heller ljudet från alla fåglar och surrande humlor som flög runt bland trädstammarna. Allt det där måste upplevas på plats. Däremot fick jag ett gäng hyggliga bilder med mig hem. Här är ett litet urval.

1 tanke kring ”Dalby Söderskog

Kommentarer är stängda.