Vapenvila

Några har säkert noterat att jag inte har uppdaterat min blogg på ett bra tag. Februari månad präglades tyvärr av riktigt tråkigt väder med friska vindar och plusgrader. Men framför allt, den senaste veckan har jag haft fullt fokus på den katastrofala utvecklingen i Ukraina. Om detta skulle jag kunna skriva spaltmeter, men ämnet hör egentligen inte riktigt hemma på denna blogg.

Jag blir lätt uppslukad i det negativa nyhetsflödet vid världsomvälvande skeenden som det här. Det skapar i sin tur stress och oro. Därför har jag under de senaste dagarna åtminstone försökt att lämna datorn för andra aktiviteter. Lyckligtvis har våren kommit så pass långt att jag nu kan göra kortare cykelturer. Bilden ovan togs i Skrylle-området för några dagar sedan.

Att fortsätta fotografera och uppdatera bloggen som att inget har hänt känns inte helt rätt. Åtminstone inte just nu. Så det ligger i farans riktning att bloggen får vila ytterligare ett tag.

Under tiden; let’s prey for peace!