Gladorna på Vombs ängar

Efter slåttern samlas många glador på Vombs ängar. När jag besökte fågeltornen vid de vidsträckta ängarna tidigare idag lyckades jag få många bilder på de vackra rovfåglarna. Så pass många hyggliga bilder att det nästan var lite svårt att välja just dessa tre till bloggen.

Jag är lite osäker på vad gladorna jagar. Kanske är det sorkar eller grodor. Flera gånger såg jag dem dyka ner i gräset. Men något byte såg jag aldrig. Däremot trasslade en hel del gräs in sig i klorna och följde med upp i luften.Du är kanske även intresserad av:

2 tankar kring ”Gladorna på Vombs ängar

    1. Stefan Olsson Inläggsförfattare

      Hehe! Men det är ju vägen till bilderna som är det riktigt roliga, inte själva slutresultatet. Jag tror att du hade lyckats ganska bra. 🙂

Kommentarer är stängda.