Ostadigt väder

Ostadigt väder

Ja, det vore fel att påstå att vädret varit speciellt stabilt de senaste dagarna. Men vad gör väl det. Under förutsättning att man är rätt klädd går det i stort sett att njuta av naturen oavsett väderlek. Jag begav mig ut på en vandringstur igår och föga överraskande hamnade jag i en rejäl regnskur. När den väl dragit bort sprack molntäcket upp och solen tittade fram igen. Då passade jag på att ta den här bilden vid åsen utanför Torna Hällestad.

Tyvärr blev det nog en av de sista bilderna jag tog med min kompaktkamera. För den gillade nog inte vätan och nu kan jag inte få igång den. Kanske inte så överraskande eftersom kameran fått utstå en hel del den senaste tiden. Så nu har jag redan beställt en ny vattentät och stötsäker kamera som jag förhoppningsvis kan använda i alla väderlekar. För en kompaktkamera är i stort sett ett måste för att jag ska kunna driva den här bloggen.