Hotell Park Inn

Hotell Park Inn

Park Inn heter det senaste tillskottet i Lunds hotellflora. Hotellet ligger alldeles intill motorväg E22, vid den relativt nya avfarten Lund C. Utöver 192 rum innehåller byggnaden, som är ritad av Creacon arkitektbyrå, även en del konferens och kontorsytor.

Akitektoniskt är långsidorna relativt rena och enkla. Men de är långt ifrån identiska. Den östra sidan är ljus medan den som vetter västerut går i mörkare toner.  Längst upp på hotellet bryts de rena linjerna av med en inglasad ”balkong” som mycket väl skulle kunna vara en skybar.

2 tankar kring ”Hotell Park Inn

  1. peter

    Spännande och snyggt. Inte ens vetat om skapelsen förrän nu. Vi borde kanske undersöka om en öl kan avnjutas där uppe?

    1. Stefan

      Hehe, ja det kan ju vara värt att undersöka. Hur som helst får jag en ny restaurang som ligger ganska nära bostaden.

Kommentarer är stängda.