Nu har jag äntligen en sida på Facebook

Trots att jag under många år administrerat ett flertal företagssidor på Facebook har jag av någon outgrundlig anledning aldrig kommit till skott och startat upp en sida för min egen lilla firma. Men nu är det äntligen gjort!

Tidigare har jag tyckt att det räckt med min privata profil. När Facebook skärpte upp  sekretess-funktionen för ett par år sedan har gränsen mellan personliga sidor och företagssidor faktiskt nästan suddats ut. Men det är tyvärr väldigt få som känner till att det går att följa ett flöde på Facebook utan att behöva skicka en vänförfrågan.

Därför slog jag slag i saken och registrerade sidan http://www.facebook.com/cavokphoto

På sidan kommer alla Facebook-vänner att hitta en del smått och gott framöver. Det blir bland annat länkar till min egen blogg och kanske även andras webbsidor. Jag kommer naturligtvis även att skapa gallerier med massor av bilder.

Låter det kul? Gå i så fall in och ”gilla” sidan redan idag!