Haverdal

Haverdal - Nikon D200 / Nikkor 18-35 mm

Vinterkylan är fortfarande kvar, men nog märks det att ljuset är på väg tillbaka? Dagarna blir allt längre och om några månader är sommaren här igen.

Bilden tog jag en juniafton i närheten av Haverdal i Halland 2007.

4 tankar kring ”Haverdal

  1. Frasse

    Härlig bild. Är bilden möjligtvis tagen i närheten av Skallkrokens hamn (hamnen i Haverdal)? Med blickpunkt mot Särdal? Jag kan nästan känna doften av sandstranden blandat med havsdoften. Tänk att det bara är 3-4 månader kvar innan man kan gå där igen. 🙂 Ha en härlig vår…..//Frasse (som bor i Gullbrandstorp men jobbar i Haverdal.)

    1. Stefan

      Det var några år sedan jag tog bilden och jag är inte från trakten. Men efter att ha konsulterat Google Maps gissar jag att du har helt rätt Frasse. Trevligt att du gillar bilden. Jag önskar en trevlig vår tillbaka.

Kommentarer är stängda.