Bilder från 2022

Så här på årets sista dag tänkte jag lite snabbt och lätt summera bildskörden från 2022. Många kan säkert hålla med mig om att 2022 var ett annorlunda år på många sätt.

Själv blev jag allt från förfärad och orolig till fokuserad och arg när ett nytt storkrig bröt ut i Europa i slutet av februari. Det fick mig snart att ifrågasätta och omvärdera många prioriteringar i livet. Plötsligt kändes det där med att ta bilder och lägga upp på en blogg inte jätteviktigt längre. Därför har det blivit betydligt mindre bilder tagna i år.

Men oavsett vad som händer i omvärlden kommer man även till insikt om att livet trots allt måste gå vidare. Lägg därtill att de stunder jag har spenderat i naturen det gånga året faktiskt har givit mig ett lugn och en trygghet som jag har haft svårt att finna någon annanstans. Många gånger har kameran funnits med och det har trots allt blivit några bilder tagna Några exempel finner ni ovan. Kanske inte alla gånger de allra bästa bilderna, utan mer några utvalda minnen från olika tider under det gånga året.

För mig återstår det nu bara att önska alla som regelbundet tittar in på bildbloggen ett riktigt Gott Nytt År.