Stubbåker framför dramatisk aftonhimmel

Molnhimmel stubbåker

Den här typen av lite mer abstrakta bilder börjar bli alltmer sällsynta här på bloggen. Det betyder emellertid inte att de på något sätt skulle tilltala mig mindre. Igår cyklade jag förbi en brantare sluttning med en nyligen skördad stubbåker strax öster om Lund. Himlen var riktigt dramatisk och så jag gjorde ett kort stopp och tog några bilder. Här är resultatet. Personligen tycker jag att det blev ett riktigt trevligt motiv. Och ju mer jag tittar på bilden, desto mer gillar jag den. 

2 tankar kring ”Stubbåker framför dramatisk aftonhimmel

  1. Susanne Hultman

    Fantastiskt fint foto!
    Känns lite som om någon där uppe i himlen snart tittar ut genom ”hålet” som bildats. En högre makt? Nej, jag tror inte på någon sådan, men bilden skulle säkert passa i en kyrka eller liknande.

    1. Stefan Inläggsförfattare

      Tack Susanne och roligt att du gillar den. Oavsett vad man tror på väcker bilden onekligen en del tankar, känslor och fantasier. Och det är ju lite så det ska vara. Den här typen av bilder brukar nästan alltid väcka frihetskänslor hos mig.

Kommentarer är stängda.