Solig vårdag och spännande möte med rådjur

Rådjur öved

Annandag påsk bjöd på ett härligt vårväder. Jag tog en tur ut till skogarna strax norr om Övedskloster för att reka och i bästa fall även fånga lite nya bilder på djur. Jag kommer att visa och berätta mer om turen i en kommande video.

Men det tar rejält med tid att editera varje film och jag har dessutom haft en del andra jobb att stå i de senaste dagarna. Så jag tänkte börja med att bjuda på den här bilden på ett rådjur. 

Jag lyckades nämligen springa rakt in i en liten grupp med rådjur. Att det dessutom var på en väldigt naturskön plats gjorde så klart inte saken sämre. Just den här bilden tycker jag blev ganska trevlig. Att benen är dolda bakom höjden i förgrunden tycker jag inte gör så mycket. Notera även det ligger lite snö kvar i bakgrunden.