Video: En solig fotodag vid Vombs ängar och Krankesjön


Så där ja! Nu är äntligen videon från min tur ut till Vombs ängar tidigare i veckan publicerad. De senaste dagarna har jag jobbat en del på redigeringen och igår blev den färdig. Personligen tycker jag att den blev bättre än den förra, speciellt ljudet. Egentligen är det galet när man tänker på hur lång tid det tar för att klippa ihop ynka åtta minuter. Men arbetsprocessen kommer förhoppningsvis att gå snabbare när jag får lite mer rutin. ”Learning by doing” helt enkelt. 

Nästa fråga är så klart om detta är något jag ska lägga tid på framöver. Just nu känns det lite roligt eftersom ett klipp ger så mycket mer jämfört med vanliga bloggposter med en bild och lite text. Men allt det där får framtiden utvisa. Jag kommer i vilket fall att göra ytterligare några liknande filmer den närmaste tiden, men då kommer det antagligen att vara i andra miljöer och fotosituationer. 

Rent bildmässigt var den här fotoutflykten inte så tokig. Jag fick en del fina bilder på bland annat grågäss, glador, en knipa och några små gärdsmygar. Men allt det där ser ni ju i filmen.