Solnedgång vid Habo Ljung

Solnedgång Habo Ljung

Nog känns det som om det är lite vår i luften? Dagarna blir allt längre och solen har dessutom lyckats tränga igenom dimmolnen de senaste dagarna. Igår kväll fick jag ett litet ryck och tog bilen ut till kusten för att försöka dagens sista ljus. Jag stannade vid Habo Ljung och promenerade ut på stranden. Vattenståndet var relativt lågt så jag kunde gå ut en bra bit på sandrevlarna.

Som jag skrivit tidigare är jag lite kluven till solnedgångsbilder. Nog för att de ofta blir vackra, men det är liksom inte så lätt att variera sig. Men i kombination med det läckra vågmönstret i den våta sanden blev det ändå ganska skapligt.

2 tankar kring ”Solnedgång vid Habo Ljung

    1. Stefan

      Den är lika efterlängtad varje år. Och nu snackas det om tvåsiffriga temperaturer i väderprognosen. 🙂

Kommentarer är stängda.