Strandhugg längs sydkusten

Strandhugg Hörte

Första dagen i juni och det är dags att sparka igång sommaren. Men starten på årets ljusaste årstid har varit lite trevande i år. Friska vindar, regnskurar och temperaturer under 15 grader är inte direkt epitet som jag förknippar med sommar. Men strunt samma! Det blir som bekant inte sommar ifall inte nå’n sätter fart.

Idag invigde jag sommaren på mitt eget lilla vis, nämligen med en roadtrip längs fiskelägena mellan Trelleborg och Ystad. Så nu har jag fått havsluft så det räcker och blir över. Bilden är tagen vid den lilla hamnen Hörte som ligger mellan Skateholm och Abbekås.

2 tankar kring ”Strandhugg längs sydkusten

    1. Stefan

      Ja, det ligger en liten restaurang vid hamnen. Ytan såg lite öde och risig ut när jag var där igår, men ibland kan skenet bedra.

Kommentarer är stängda.