Video: En rundtur i Torups strövområde

Det har varit bra fart bland uppdateringarna på min YouTube-kanal på sistone. Nu kan jag lägga ytterligare ett klipp till handlingarna. Ovanstående filmsekvenser fångade jag i samband med gårdagens vandringstur i bokskogen, som lite mer formellt bär namnet Torups rekreationsområde.

Kvaliteten ska vara något bättre jämfört med tidigare klipp med tanke på att det mesta är filmat med min Sony RX100 III. Undantaget är sekvenserna på dovhjortarna där jag använt min gamla hederliga videokamera, som har avsevärt längre zoomtele. Fast om jag ska vara helt ärlig ser jag ingen större skillnad när klippen väl ligger på YouTube.

2 tankar kring ”Video: En rundtur i Torups strövområde

  1. peter vang christensen

    En vacker bit Skåne! Det är trevligt att sätta sig en stund med dina klipp. Man får några minuter lugn och ro och kan njuta av det du sett. För en som inte har så lätt att komma ut i naturen just nu är det guld värt och jag ser fram emot att se hur du fångar den annalkande våren och sen sommaren.

    1. Stefan

      Det är en stor anledning till att jag spelar in och publicerar videoklippen! Dels är det roligt att visa upp miljöerna, men ibland kan det även vara svårt att i ord beskriva det man ser och upplever. Då är några minuters rörlig bild perfekt! Att jag sedan lär mig rörlig bild på samma gång är naturligtvis inte helt fel.

Kommentarer är stängda.