Första videoklippen med Nikon Coolpix AW120

Rörlig bild har blivit ett självklart komplement för de flesta stillbildsfotografer de senaste åren. Lika självklart är det att en modern kamera ska kunna spela in video. I onsdags kväll tog jag några sekvenser med min nyinförskaffade kompaktkamera och klippte ihop dem till en kort film. Mest för att jag var nyfiken på resultatet. Bilderna är främst från hamnen i Lomma och filmade i 1080-kvalitet.

3 tankar kring ”Första videoklippen med Nikon Coolpix AW120

  1. Kirsti Nilsson

    Hej! Har du testat att spela in i slowmotion? Min kamera slår om till normal hastighet efter en stund av sig själv… Vill kunna spela in när vi spränger så man hinner se hur stensprutet far.
    Fina sekvenser med solnedgången!

    1. Stefan

      Jag har tyvärr inte hunnit testa slowmotion-funktionen. Utan att veta exakt gissar jag att problemet kan bero på att ditt SD-kort inte är tillräckligt snabbt. Testa med ett nytt minne så går det kanske bättre.

Kommentarer är stängda.