Jag längtar redan till nästa cykelsäsong

Cykelsäsongen

Ni som följer min blogg regelbundet känner säkert till att jag gillar att cykla. Jag kan knappt komma på någon annan sysselsättning som på ett bättre sätt kombinerar träning med underbara naturupplevelser. Av den anledningen cyklar jag så ofta jag bara kan, både på landsväg och i terräng.

Det tråkiga är att vi nu skriver den 1 november. Dagarna blir kortare, temperaturen faller, vindarna ökar och regnet blir mer regel än undantag.  Visst går det att cykla året runt, men glädjen och njutningen är liksom inte densamma under vintermånaderna.

Förhoppningsvis hinner jag med ytterligare ett par turer innan det är dags att helt stalla in cyklarna för säsongen. Faktum är att jag redan längtar till våren då en ny cykelsäsong tar sin början.