Ännu en underbar höstdag

Ännu en underbar höstdag

Tidigare idag svingade jag mig upp på mountainbiken och tog en fyra mil lång cykeltur i det underbara höstvädret. Kameran fanns naturligtvis med och jag fick ett par skapliga rutor med mig hem.

Just den här bilden är hämtad från det gamla järnvägsspåret mellan Dalby och Torna Hällestad. Rälsen är borta sedan flera år tillbaka och sträckan fungerar numera som en naturskön cykelväg. Rekommenderas varmt om ni råkar ha vägarna förbi.

3 tankar kring ”Ännu en underbar höstdag

 1. Elisabeth

  Det är bilder som denna som gör att jag saknar Skåne. Ibland. Hösten är ju så fantastisk och underbar med lövskogens eldiga färger.

  Hittade bloggen av en tillfällighet genom ett inlägg som delats på FB där du skrev om ditt minskade uppdrag. Jag var själv aktiv amatörryttare och tränare under mitten av 1990-talet och jag minns dig och dina bilder med stor glädje (även om du förmodligen inte minns mig alls 🙂 ). Med tanke på vad som hänt inom galoppsporten de senaste åren ångrar jag inte beslutet att sluta med galoppen och flytta norrut (det blev Haparanda till sist…)

  Det jag egentligen vill säga är: Tack för att du delar med dig av dina underbara skildringar av Skåne och jag hoppas du får många uppdrag framöver, trots minskat arbete inom galoppen. Jag kommer att följa dig på bildbloggen även om det inte precis hjälper mot eventuell hemlängtan 🙂

  Ha det gott Stefan!
  //Elisabeth Nilsson (f.d Andersson)

  1. Stefan

   Jättekul att du hittat bloggen och följer den Elisabeth! Och stort tack för den fina kommentaren. 🙂
   I och med att jag har betydligt mindre att göra för galoppen nu kommer jag definitivt att lägga mer tid på att fotografera annat. Inte minst de bästa och vackraste sidorna av Skåne.
   Ha det så bra i Haparanda!
   /Stefan

Kommentarer är stängda.