Mossgrönt stuprör framför tegelvägg

Grönt stuprör - Canon PS S95

Som ni kanske läst har jag klagat en del på avsaknaden av lämpliga bloggbilder den senaste tiden. Antingen har vädret och ljuset varit fel eller så har det saknats tid. I viss mån har det kanske även handlat om lite brist på inspiration.

I samband med en promenad tidigare idag tog jag mig lite lätt i kragen och försökte koncentrera mig på de små och obetydliga sakerna som går att finna överallt. Om man bara öppnar ögonen och tar sig lite tid.

Faktum är att jag fick ett par rutor med mig hem som lär dyka upp på bloggen den närmaste tiden. Vi börjar med den här. Något så anspråkslöst som ett gammalt stuprör kan faktiskt vara ganska vackert. Framför allt gillar jag den skamfilade patinan samt den fylliga kontrasten mellan grönt och rött.