Möllor i motljus


När jag tar mina små utflykter (eller ska vi kalla det motionsrundor?) med cykeln brukar jag alltid packa ner pocketkameran i ryggsäcken. Ibland kommer den väldigt väl till hands. Som i tisdags kväll när jag rullade in mot Lund och knäppte den här bilden på vindmöllorna strax utanför Värpinge. Jag måste säga att jag är klart nöjd med bilden. Speciellt med tanke på att den är tagen med en liten kompaktdigital.

2 tankar kring ”Möllor i motljus

 1. Carina Bengtsson

  Vilka underbara bilder du tar!!
  Jag skulle verkligen kunna ta tjusiga bilder men jag är bara en glad amatör.

  Jag lånar en av din bild och lägger ut på min blogg och så hänvisar jag till dig.
  Hoppas det är OK. Hör av dig om inte så tar jag bort den igen.

  Ha en fortsatt skön Skåne tur.
  Mvh
  Carina

Kommentarer är stängda.