Mer bildbloggande 2011

Det är cirka fyra och ett halvt år sedan jag startade den här bildbloggen. En väldigt lång tid om man tänker efter.

Tyvärr har jag försummat den en hel del under senare år. Det syntes med all tydlighet när jag tidigare idag plockade fram ett stapeldiagram över antalet träffar på sidan.

De flesta känner säkert redan till varför det inte blev så många bilder publicerade det gångna året. Mitt andra jobb (och andra blogg) tog helt enkelt upp all min vakna tid. Så kan det naturligtvis inte fortsätta i längden.

2011 gäller det helt enkelt att strukturera och planera tiden lite bättre så att den här bloggen får sin beskärda del. Jag tror att det är väldigt viktigt för min personliga kreativitet och motivation. Någon ambition att matcha 2008 års siffror har jag inte, men om bloggstatistiken landar någonstans runt 20 000 i slutet av året får jag vara mer än nöjd.

Och som en liten nyårspresent till alla som följer bloggen regelbundet kan jag meddela att jag gjort om mina tidigare ”favoriter” till ett helt nytt ”galleri” där jag samlat några av de bästa bilderna som publicerats här på bloggen genom åren. Och det kommer naturligtvis att fyllas på hela tiden.

> Galleriet hittar ni här