Ericsson T28s


Jag vill minnas att jag köpte min första mobiltelefon 1994. Sedan dess har det hunnit passera ett gäng lurar. En av mina ”all time favourites” är helt klart Ericsson T28s. Svensk industridesign när den är som bäst. Det här var den tunnaste, lättaste och förmodligen även coolaste mobiltelefonen man kunde ha runt millenieskiftet. Mitt gamla exemplar är faktiskt ganska välbevarat, men elektroniken har tyvärr lagt av. Nostalgi på hög nivå är det hur som helst.

En tanke kring ”Ericsson T28s

 1. Peter

  Hehe. Kul:)
  Själva har jag alltid varit ngn av en Nokiafreak. Den första var 3210: http://www.idhawati.com/wp-content/uploads/2010/06/Reviews-Nokia-3210.jpg

  Senare skaffade jag Nokia 8310 och den tycker jag fortfarande är en av de snyggaste mobiler som gjorts.
  http://www.handy-mc.de/fileadmin/img/galerie/nokia/nokia-8310/nokia_8310_1.jpg

  Nokia N76, som var den sista Nokian gorde att det blev just så. Fin och lyxig men blä vad dålig kvalitet. Krom som ”fjällade” och mjukvarubuggar.

  Nej, länge leve HTC:)

Kommentarer är stängda.