Industrihamnen by night


Att springa runt och jaga bilder i Industrihamnen under dygnets mörka timmar är väl egentligen inget jag rekommenderar. En del mindre laglydiga personer brukar nämligen hålla till här ute. Men om man ändå vill utmana ödet så finns det en del spännande motiv att hämta. Bilden är tagen vid hamnbassängen strax intill Nordkajen. I bakgrunden syns bland annat siluetten av den stora betongsilon vid Kolkajen, kranarna i Frihamnen samt Turning Torso. Vad det är för pelare i förgrunden vågar jag inte säga. Möjligen är det en pråm för transport av stora betongfundament.

3 tankar kring ”Industrihamnen by night

 1. Jonas Wodelius

  Ja, vad utsätter vi oss inte för, för att få till dessa bilder. Jag blev dyblöt och så tappade polariseringsfiltret i sjön idag när jag var ute på däck och fotade vågor.
  Men när bilderna blir såhär bra som ”Industrihamnen” blev, ja då är det värt det! Underbara färger, det strålande komposition, och så gillar jag hamnkranarna som står i parad till höger om Turning Torso också.

  1. Stefan

   Ajaj Jonas, polfiltren är ju inte direkt gratis! Där fick fiskarna sig en present.
   Såg också de där kranarna när jag kom hem och fick studera bilden närmare. Man skulle nog kört ett tele och zoomat in dem. Får väl sticka dit en annan kväll och göra om proceduren. 🙂

Kommentarer är stängda.