Du ska inte tro det blir sommar, ifall inte nån…

Vinterdopp på Scaniabadet

Med en lätt antydan av vår i luften hoppade jag på cykeln tidigare idag och begav mig ut på årets första riktiga tur. Färden gick söderut mot Malmö. Efter lite kryssande längs Malmös allt annat än perfekta cykelvägar hamnade jag till slut på Scaniabadets stora trädäck i Västra Hamnen där jag bestämde mig för att ta en kort paus och ladda upp med lite energi i form av en PowerBar.

När jag som bäst stod och knaprade på min energikaka kom två medelålders gentlemän gående med varsin handduk. Det gick inte att ta miste på att ett svalkande bad stod på agendan. Solen sken visserligen igenom de tunna dimmolnen och Sundet låg spegelblankt. Men i luften var det bara fyra grader och i vattnet var det förmodligen mindre än så.

Det ska väldigt mycket till om jag ska hoppa i vatten som är under 18 grader. Men det ska erkännas att jag blev en smula badsugen. Om ett par månader så…

3 tankar kring ”Du ska inte tro det blir sommar, ifall inte nån…

Kommentarer är stängda.