Bangatan


Som fotograf föredrar jag naturligtvis att arbeta med min systemkamera. Samtidigt måste jag erkänna att jag gillar min lilla kompaktdigital skarpt. Formatet är naturligtvis den självklara fördelen. Där ligger D3:an verkligen i lä. Kompaktkameran kan jag alltid ha med mig och fånga de där vardagsbilderna som annars lätt kan bli bortglömda. Vad jag dessutom gillar är kamerans förmåga att hantera svagt ljus. Ovanstående bild tog jag en sen sommarkväll utanför Lunds Central för en dryg vecka sedan. Solen hade gått ned sedan länge. Kvar fanns bara det blå aftonljuset och skenet från gatubelysningen.

4 tankar kring ”Bangatan

  1. Richard

    Du har gjort en ful del av Lund mycket vacker! Som vanligt värd all respekt som fotograf!

  2. Stefan

    Tack Richard. Kan hålla med om att Bangatan inte är den vackraste gatan i Lund. Däremot är den intressant på många andra sätt. Kanske främst för att så många människor passerar den varje dag.

  3. Deborah

    Et dejligt billede. Du har så ganske ret i dine kamerabetragtninger. Nøjatigt de samme som mine 🙂 – Jeg har også altid kompaktkamera’et med mig (Canon IXUS).

Kommentarer är stängda.