5 tankar kring ”Finanscentrum

 1. Jonas Wodelius

  Det här är bra! Precis som Peter säger så är den dämpade färgtonen riktigt bra, men det jag gillar bäst är ändå kompositionen… Å skuggorna. Skuggorna är riktigt bra!

 2. Jonas Wodelius

  P.S.
  Bilden över Stockholm och Af Chapman som du har i ”headern” är fantastiskt bra!! Vilken detaljrikedom! Vilken gråskala! Helt underbar!
  D.S.

  1. Stefan

   Kul att ni gillar den. Och extra kul med tanke på att den är tagen med en gammal IXUS-kompakt på 6 Megapixel. Fast teknik är naturligtvis inte allt.

   Jonas: Det är lite ”turistvarning” på Af Chapman-bilden, men jag tycker ändå att den blev trevlig.

   1. Jonas Wodelius

    Fast dom är bra, dom gamla IXUS-kompakterna. Jag hade en 5-MP som jag har tagit en hel del trevliga bilder med. När den pajade köpte jag en ny IXUS med 10MP och ”28”mm vidvinkel och den är jag inte alls lika nöjd med… Man skulle kanske ge sig ut på Blocket efter en av de gamla hederliga modellerna! :0)

Kommentarer är stängda.