Pågatåg


Det är ofta lätt att glömma bort de där helt vanliga vardagsmotiven. Saker man springer förbi varje dag utan att reflektera. Jag ska försöka bli bättre på att inte glömma. Idén när jag startade den här bloggen för flera år sedan var faktiskt att ta vanliga snapshots i vardagen, inte att ständigt leta upp det där extraordinära. Så jag börjar med den här bilden på ett Pågatåg, som jag fångade på Lunds Centralstation tidigare idag.

4 tankar kring ”Pågatåg

  1. A_

    Toppen! Dessa trotjänare till lokaltåg är ju snart ett minne blott. De nya större tågsätten ska väl börja levereras inom snart…

  2. Peter

    Har inte redan leveransen påbörjats i någon mindre skala? Tycker mig ha sett något fräschare lila fara förbi? Insidan vet jag inget om men utsidan tycker jag är lite trist. Jag är medveten om att ett tåg av naturen inte går att göra hur unikt som helst men ngn skillnad mot de gamla kunde de gott haft. Som de ser ut just nu lo(c)kar de ju inte till färd precis;)

Kommentarer är stängda.