Från bildflödet… augusti 2022

I denna bloggpost publicerar jag enklare vardagsbilder och kortare texter.

Sensommarkväll i Bjärred

[220818] Igår åt jag middag på Bjärreds Station. Det var mitt första besök på restaurangen, som om jag minns rätt slog upp portarna förra året. Upplevelsen var klart positiv. Maten var riktigt god med noga utvalda råvaror.

Sedan gjorde det så klart inget att det var en helt fantastiskt sommarkväll. Klockan tio var det fortfarande 22 grader varmt. Bilden tog jag med nere vid stranden.


Sensommarhetta

Morgonljus vid Habo ljung

[220817] Det har nästan varit olidligt varmt den senaste veckan. Jag vet inte om det är åldern, men när temperaturen stiger över 30 grader så får jag inte mycket uträttat. Lyckligtvis är mornar och kvällar något svalare. Men här handlar det inte om speciellt många timmar.

Hur som helst. Det har ändå blivit några morgonturer på landsvägarna de senaste dagarna. Det känns trots allt ganska härligt att kunna ge sig ut i kortärmat redan klockan 8 på morgonen.

Tidigare idag tog jag en kortare tur ut till kusten innan en del jobb väntade på mig hemma vid datorn. Bilden tog jag vild Habo Ljung. De svaga vindarna orkade knappt röra Öresunds vatten och kustlinjen var inbäddad i ett tunt dis.

Nu lär det bli svalare väder framåt helgen. Jag håller i vilket fall tummarna för det!


[Från bildflödet… juli 2022]

Följ mig gärna och se fler bilder på:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube